Thuis

Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
2/2 keperstof katoen-gevoel openluchtstoffen is goed, beantwoordt de kwaliteit aan onze norm. De persoon die wij is aardig gecontacteerd.

—— Dheeraj Gupta

De kwaliteit van stoffen heeft de test overgegaan en ik geloof wij in de toekomst zullen blijven samenwerken!!

—— Michelle

Ik had lange tijd gezocht naar sommige openluchtstoffen. En ik contacteerde u en kocht de stof van kationen die is wat ik wil. Ik zal aandacht op u besteden en zal wachten op onze volgende samenwerking!

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu
lopende band OEM / ODM R & D
1 2 3 4 5 6 7
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

1 2 3
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd
Testruimte
Testruimte
Testruimte

Testruimte

Testruimte

Testruimte

 • lopende band

  Ons bedrijf heeft zijn eigen grijze stof en verwerkings productiebasis, en wij hebben een reeks professioneel productiemateriaal. Van garen, eindigt de grijze doek, die verwerkend, kwaliteitscontrole aan onze producten verven, hebben wij een volledig en wetenschappelijk productieproces en een strikte kwaliteitscontrole.

   

  In ons bedrijf, hebben wij 30 hydraulische weefgetouwen en 40 straalweefgetouwen, zodat kunnen wij 300000 meters per maand verstrekken. Bovendien hebben wij ons eigen kwaliteitscontroleafdeling en professioneel kwaliteitscontroleteam.

   

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 1Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 2Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 3

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 4Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM


  Wij hebben een volledig en wetenschappelijk systeem voor kwaliteitscontrole. Bovendien hebben wij ons eigen kwaliteitscontroleafdeling en professioneel kwaliteitscontroleteam.

   

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

   

   

 • R & D

  Ons bedrijf altijd is er stellig van overtuigd dat het product het leven van een bedrijf en de stuwende kracht van de companyontwikkeling is. Daarom is ons bedrijf altijd geëngageerd aan het ontwikkelen van nieuwe textielproducten. Wij bezitten een reeks professioneel materiaal voor textielonderzoek en ontwikkeling, en opstelling een onafhankelijke textielonderzoekafdeling met een professioneel team. Wij zullen u van ganser harte baseerden op uitstekende kwaliteit en goed krediet dienen.

Contactgegevens
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Sara Shi

Tel.: +86-15906251086

Fax: 86-512-6365-9503

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)