Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?

Certificaat
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
2/2 keperstof katoen-gevoel openluchtstoffen is goed, beantwoordt de kwaliteit aan onze norm. De persoon die wij is aardig gecontacteerd.

—— Dheeraj Gupta

De kwaliteit van stoffen heeft de test overgegaan en ik geloof wij in de toekomst zullen blijven samenwerken!!

—— Michelle

Ik had lange tijd gezocht naar sommige openluchtstoffen. En ik contacteerde u en kocht de stof van kationen die is wat ik wil. Ik zal aandacht op u besteden en zal wachten op onze volgende samenwerking!

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?
Laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?

Men klaagt vaak dat de kleren niet een paar keer zijn gewassen en zij zijn vervormd. Hebben u ooit gedacht over het, misschien is uw reinigingsmethode verkeerd!

 

Het etiket op de kleren is niet alleen een beschrijving van de ingrediënten, is het ook de instructies voor de kleren, wat u in detail vertelt hoe te om de zorg te handhaven. Het negeren van deze pictogrammen kan tot het ongepaste schoonmaken, die leiden uw kleren om zal veroorzaken te krimpen, het langzaam verdwijnen en zelfs onderbreking.

 

Vandaag zullen wij de betekenis van de pictogrammen op deze kledende etiketten in detail introduceren, zodat u allerlei kunt schoonmaken kleding wetenschappelijk en effectief.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?  0

Als u een pictogram van de wasserijton op het klerenetiket ziet, betekent het dat de kleren kunnen normaal worden gewassen. Als er een belemmerd teken op de wasserijton is, betekent het dat de kleren niet kunnen worden gewassen, slechts droge schoongemaakt of eenvoudig schoongemaakt. Bovendien lijkt het embleem van de wasserijton gewoonlijk niet alleen, en over het algemeen wordt het gecombineerd met andere pictogrammen om verschillende betekenissen te vertegenwoordigen.

 

Bijvoorbeeld, als er een aantal in het bassin is, is het de hoogste watertemperatuur voor het schoonmaken van het kledingstuk. Het merken van „30“ betekent dat het kan slechts in watertemperaturen onder 30 °C. worden schoongemaakt Bovendien als een punt in het bassin verschijnt, betekent het ook de het schoonmaken temperatuur, betekent één punt dat het slechts met koud water kan worden schoongemaakt; twee punten wijzen erop dat het warme water kan worden gebruikt, en drie punten vertegenwoordigen warm water.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?  1

Bovendien verschijnt een horizontale lijn onder het waskompictogram, dat de manier vertegenwoordigt om de kleren schoon te maken. Als er geen horizontale lijn is, kunt u deze wasmachine gebruiken om de kleren schoon te maken. Als een horizontale lijn verschijnt, betekent het dat u de milde wijze van de schoon te maken wasmachine moet gebruiken, anders zal het de kleren beschadigen. De meer horizontale lijnen, zachter het moet schoonmaken. Als een hand in de waskom verschijnt, betekent het u het kledingstuk moet met de hand wassen in plaats van het gebruiken van een wasmachine.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?  2

Enkel als het symbool van de wasserijton, als het pictogram van het ijzer verschijnt, betekent het dat het kledingstuk kan worden gestreken, en als er een verbodssymbool op het ijzerembleem is, betekent het dat het kledingstuk niet kan worden gestreken.

Bovendien kunnen er punten op het ijzer zijn, dat de juiste temperatuur voor het strijken van kleren vertegenwoordigt. Drie punten wijzen erop dat de kleren bij op hoge temperatuur (ongeveer 200 ° C) kunnen worden gestreken, terwijl één punt een lage hittewijze vertegenwoordigt (ongeveer 110 ° C) die slechts met het ijzer kan worden gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?  3

In het algemeen is het drogere embleem op het kledingsetiket een cirkel met een vierkante buitenkant, maar er zijn ook speciale gevallen waar er slechts één cirkel is. Als een belemmerd teken op het drogere pictogram wordt getrokken, betekent het dat de kleren wegens hitte krimpen en kunnen misvormen. In de normale omstandigheden, is het noodzakelijk natuurlijk te drogen en te drogen.

 

Tegelijkertijd, kunnen er punten in het midden van het drogere pictogram zijn. Één punt wijst erop dat de wasserij door normale hitte droog kan zijn, en twee punten wijzen erop dat de wasserij bij op hoge temperatuur droog kan zijn. Bovendien als u het kleuren drogere pictogram ziet, betekent het dat het punt op een wijze droog moet zijn bij lage temperatuur, niet-verwarmt.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?  4

De meeste mensen denken dat zolang het witte kleren is, het kan worden gebleekt. Maar dit is niet het geval. Vele kledingstukken zijn niet geschikt voor bleken, zodat bekijken de wasetiketten vóór bleken.

 

Als een holle driehoek verschijnt, betekent het dat het kan normaal worden gebruikt. Als een driehoek met lijnen verschijnt, betekent het dat het kledingstuk kan worden gebleekt, maar het niet-chloorbleekmiddel wordt gebruikt. Als een driehoek met een stevig verbodssymbool verschijnt, zou u moeten proberen om contact met het bleekmiddel te vermijden.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wassen verspillen de goede kleren eens en, wat het pictogram op de kleding etiketteren precies gemiddelde?  5

Als een cirkel met een alfabetisch symbool op het wasetiket van het kledingstuk verschijnt, werp naar believen het niet in de wasmachine. Deze pictogrammen vertegenwoordigen de behoefte aan het professionele schoonmaken van de kleren.

 

Onder hen, betekent F in de cirkel dat de kleding met een koolwaterstofoplosmiddel (HCS) zou moeten worden schoongemaakt, betekent P dat het oplosmiddel met een tetrachloroethylene oplosmiddel, en w-tribunes voor professionele natte was zou moeten worden schoongemaakt. Maar geen kwestie die het pictogram, u niet thuis het schoonmaken kan in werking stellen. Zo zou u uw kleren aan de wasserij moeten brengen, en deze pictogrammen zullen de bediende vertellen hoe te om uw kleren te wassen.

Bartijd : 2019-09-16 14:52:47 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Sara Shi

Tel.: +86-15906251086

Fax: 86-512-6365-9503

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)