Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De rekstof maakt de Kleren aanpassen en niet strak, Voelend Vrij

Certificaat
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
2/2 keperstof katoen-gevoel openluchtstoffen is goed, beantwoordt de kwaliteit aan onze norm. De persoon die wij is aardig gecontacteerd.

—— Dheeraj Gupta

De kwaliteit van stoffen heeft de test overgegaan en ik geloof wij in de toekomst zullen blijven samenwerken!!

—— Michelle

Ik had lange tijd gezocht naar sommige openluchtstoffen. En ik contacteerde u en kocht de stof van kationen die is wat ik wil. Ik zal aandacht op u besteden en zal wachten op onze volgende samenwerking!

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De rekstof maakt de Kleren aanpassen en niet strak, Voelend Vrij
Laatste bedrijfsnieuws over De rekstof maakt de Kleren aanpassen en niet strak, Voelend Vrij
De stretchstof herdefinieert de kleding met zijn uitstekende stretch, valt en voelt aan, waardoor het kledingstuk een balans kan vinden tussen een slanke pasvorm en een losse pasvorm. Volgens de behoeften van de toepassing kan het worden onderverdeeld in ketting elastisch weefsel, inslag elastisch weefsel en ketting en inslag elastisch weefsel (ook bekend als vierzijdig elastiek). Met de volwassenheid van druk- en verftechnologie zijn de kosten van elastische stoffen gedaald en is de kwaliteit verbeterd, wat goed is ontvangen door de markt.

Suzhou Jingang Textile cultiveert al vele jaren diep op stretchstoffen en heeft diverse op maat gemaakte stretchstoffen gemaakt. Momenteel zijn er meer dan 100 soorten elastieken. Van lichte en ademende nylon stretch tot dikke, warme polyester-katoen stretch, je kunt het niet vinden als je er niet aan kunt denken. En ons bedrijf besteedt aandacht aan kwaliteit en is bereid om de kwaliteit van het grijze doek na verkoop te garanderen. In de prijs van grijs textiel zijn we nooit blind hoog en ze worden allemaal genoteerd op basis van de werkelijke kosten, wat relatief kosteneffectiever is.

Verkoopkantoor: The Orient Textile City 2D-071 (No 699 Shichang Road) Shengze Town Wujiang, Suzhou, Jiangsu Province, China

Fabrieksadres: Nanxiao Hehua Village Shengze Town Wujiang, Suzhou, Jiangsu Province, China

E-mail: sarashi@jingangtex.com

Tel: + 86-159 0625 1086

wechat skype & whatsapp: + 86-159 0625 1086

Bartijd : 2019-09-16 14:06:00 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Sara Shi

Tel.: +86-15906251086

Fax: 86-512-6365-9503

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)