Thuis Nieuws

2018 Shengze-Stoffen gingen de Shenzhen-Matchmaking Conferentie in

Certificaat
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
2/2 keperstof katoen-gevoel openluchtstoffen is goed, beantwoordt de kwaliteit aan onze norm. De persoon die wij is aardig gecontacteerd.

—— Dheeraj Gupta

De kwaliteit van stoffen heeft de test overgegaan en ik geloof wij in de toekomst zullen blijven samenwerken!!

—— Michelle

Ik had lange tijd gezocht naar sommige openluchtstoffen. En ik contacteerde u en kocht de stof van kationen die is wat ik wil. Ik zal aandacht op u besteden en zal wachten op onze volgende samenwerking!

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
2018 Shengze-Stoffen gingen de Shenzhen-Matchmaking Conferentie in
Laatste bedrijfsnieuws over 2018 Shengze-Stoffen gingen de Shenzhen-Matchmaking Conferentie in

      Onlangs, gingen 2018 Shengze-Stoffen de Shenzhen-Matchmaking Conferentie in en de Oosterse Textiel de Bevorderingsconferentie werd van de Stadsinvestering gehouden in Shenzhen. De gebeurtenis werd gesteund door het van de de Zijdemarkt van China Oosterse het Beheerscomité. De oosterse Textielstad en het Nationale Textielstoffenpaviljoen brachten 22 Shengze-ondernemingen in Shenzhen om aan vele lokale kledingsbedrijven te verbinden.

 

      Op de van de de Stadsinvestering van China Textiel de Bevorderingsconferentie, introduceerde Shen Yongfang, voorzitter van Shenzhen-Kledingstukindustrievereniging, de ontwikkelingsgeschiedenis van Shenzhen-de kledingstukindustrie en de basissituatie van Shenzhen-Kledingstukindustrievereniging, en drukte de hoop dat Shenzhen- uitde kledingstukindustrie en Shengze de textielindustrie de industrie kan uitvoeren met elkaar samenwerken om wederzijdse welvaart te bevorderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2018 Shengze-Stoffen gingen de Shenzhen-Matchmaking Conferentie in  0

 

      Het van de de Zijdemarkt van China Oosterse het Beheersbureau en de relevante persoon verantwoordelijk voor de Oosterse Textielstad introduceerden de situatie van de textielindustrie van Shengze en de voordelen van de oorsprongsmarkt aan de gasten en de ondernemers, en introduceerden de algemene situatie van de Oosterse Textielstad van Shengze en veelvoudige Rongcheng. De aansporingsbeleid van Vaughan. Ik hoop dat deze bevordering de uitwisselingen van aangezicht tot aangezicht tussen ondernemers in Shengze en Shenzhen zal toelaten om diepe en op lange termijn samenwerking tussen de de textielindustrieclusters in de twee plaatsen te bevorderen, vooral om meer ontwerpers en ondernemingen van de merkkleding in Shenzhen te bevorderen om Shengze in te gaan. , geregeld in de Textielstad van het Oosten.

Op 30 November, bezochten meer dan 30 Shengze-stoffenleveranciers en dokten de kledingsmerken van drie lokale vrouwen in Shenzhen, namelijk Shenzhen-de Kledingsco. van Liedlisi, Ltd, de Manierco. van Shenzhen Naersi, Ltd, Co. van Shenzhen CHLOSIO, Ltd.

 

 

Bartijd : 2018-12-29 23:41:28 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Sara Shi

Tel.: +86-15906251086

Fax: 86-512-6365-9503

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)